Minna neuloo

soitan, laulan, neulon, opetan, kokkaan, neulon, huolehdin lapsista, käyn kävelyllä, neulon, katson jalkapalloa ja neulon

Nimi: Minna
Sijainti: Pirkanmaa, Finland

lauantaina, joulukuuta 17, 2005

Ei mitään joulusiivousta

Sairastelin viime viikon, joten siivouksen sijasta neuloin. Knittyn Marley's Ghost valmistui ja onnistui yli odotusten. En tosin yhtään tiedä, miten siinä ohjeessa käskettiin tehdä. En ymmärrä suomalaisistakaan ohjeista mitään. Se on kyllä paras joululahjatekeleeni. On vaikea odottaa jouluun sen antamista. Tein sen mustasta Cortinasta ja huovutin 40 asteessa.
Aloitin taas Fifiä. Teen sen tummanpunaisesta Kittenistä itselleni. Yo-Yo -langasta teen puseroa Pipsalle. Siitä tulee semmoinen melko kittana eli kelkku ja mitä muita sanoja niitä nyt onkaan kuvaamaan erittäin tyköistuvaa paitaa, joka on vielä vähän lyhytkin. Teen ensimmäistä kertaa hihat olalta alkaen. Mutta sukkapuikoilla on kurja tehdä muuta kuin sukkia. Löysän käsialani kanssa olen pulassa metallisten puikkojen kanssa. Ne putoilevat vähän väliä. Ja silmukat myös.
Ainiin pitää vielä lisätä yksi kuva. Sairastellessani löysin jonkun blogista linkin tänne. Ja heti piti kokeilla. Mahtavat sivut. Kiitos vinkistä!

1 Comments:

Blogger Päivi, Lankakomero said...

Kelkku olikin uusi sana minulle, kittana taas ihan tuttu. Kiva laajentaa sanavarastoaan.

12:13 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home