Minna neuloo

soitan, laulan, neulon, opetan, kokkaan, neulon, huolehdin lapsista, käyn kävelyllä, neulon, katson jalkapalloa ja neulon

Nimi: Minna
Sijainti: Pirkanmaa, Finland

sunnuntaina, lokakuuta 30, 2005

Elämä on kiireistä

... mutta kutomaan olen silti ehtinyt. Pojalle on musta paita lähes valmis. Se tuli nopeasti paksusta langasta. Pelkään, että hihat ovat liian lyhyet. Niin on käynyt minulle ennenkin. Sen siitä saa, kun ei osaa ohjeista tehdä mitään. Viimeistely vaatii rauhallista hetkeä, mutta niitä ei ole liiemmälti viime aikoina ollut. Siksi minulla on tekeillä violetti Fifi siinä rinnalla.
Nuo isot YO-YO -kerät hyppäsivät kassiin Aili Jokiselta Tampereelta. Aniliinin punaisesta saa tytär paidan ja violetimpi valmistuu joskus ehkä tällaiseksi.
Rustikaa löytyi halvennuksesta monen väristä ja sitä lähtikin mukaan kymmenen kerää. Siitä tulee varmaan muutama verkkopontso ja virkattu pipo.
Kirpparilla olen hypistellyt jo monesti mohairlankoja ja nyt sitten otin harmaata pussillisen. Onnistuisikohan taikajakun tyyppinen tekele siitä?
Tässä kaiken kiireen keskellä ehdimme eilen illalla käydä Kulttuuritalolla konsertissa. Siellä musisoi Sigur Ros ja lämppärinä valloittava Amina.