Minna neuloo

soitan, laulan, neulon, opetan, kokkaan, neulon, huolehdin lapsista, käyn kävelyllä, neulon, katson jalkapalloa ja neulon

Nimi: Minna
Sijainti: Pirkanmaa, Finland

sunnuntaina, maaliskuuta 20, 2005


Latvian tuliaisia Posted by Hello

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Latvian tuliaisia? Hyvältä näyttää!

Kerro lisää, missä kävit shoppailemassa! Me ollaan lähdössä piakkoin Riikaan ja kaikki vinkit ovat tervetulleita.

5:31 ip.  
Blogger Minna said...

Armas aviomieheni siellä kävi. Sanoin vain että tuo lankaa, ja ihania toikin. Riikassa oli joku iso torialue, missä oli lankamyyjiä. Halpaa oli, tekisi itsekin mieli mennä ja ostaa vuoden langat kerralla.

6:26 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kai tori on keskustassa eikä missään syrjemmällä? Tarkemmat koordinaatit olisivat tietysti kivat, mutta pitää yrittää etsiä paikka, kunhan ensin suoriudumme Riikaan saakka. Toisaalta - kuinka monta toria yhdessä kaupungissa voi olla? (Kuuluisia viimeisiä sanoja?)

Ja se on hyvä tietää, että lankaa löytyy!

Nimim. "Aina yhtä suuntavaistoton"

10:01 ap.  
Blogger KirsiÄr said...

Minäkin olen menossa talvilomalla Riikaan. Jotenkin on kamalan laiska olo eikä millään jaksaisi ennakolta valmistautua. Mutta onneksi löytyy lankaa. Tutuntuttu kertoi, että jossain kaupungin ulkopuolella on joku kauppatorialue. Ärsyttää ajatuskin joutua jonnekin mustanmäentori kakkoselle, mutta jos lankaa on tarjolla...

2:14 ip.  
Blogger Minna said...

Tori on kuulemma Stockmannin lähellä isoissa Zeppelin-halleissa ja myös ulkona. Sisällä halleissa oli kai lähinnä elintarvikkeita, lihaa ja vihanneksia. Ulkoalueelta löytyi lankamyyjiä.

7:07 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home