Minna neuloo

soitan, laulan, neulon, opetan, kokkaan, neulon, huolehdin lapsista, käyn kävelyllä, neulon, katson jalkapalloa ja neulon

Nimi: Minna
Sijainti: Pirkanmaa, Finland

sunnuntaina, elokuuta 06, 2006

Lapsi muutti kotoa

Pipsa 12 vee aloitti tänään koulun Anna Tapion Koulussa Luopioisissa. Se on sisäoppilaitos, jonka perusti Anna Tapio 66 vuotta sitten. Periaatteena oli silloin, että lasten pitää saada sydämen, käden ja pään sivistystä. Tätä periaatetta vaalitaan edelleen. (Liikutuksen kyyneliä.) Olisinpa itse päässyt aikanaan tuollaiseen kouluun!
Kamerani oli Hangossa viikonlopun pelireissulla, joten yritin äsken vasta kuvata neuleitani. Salama ei toiminut, joten kuvaankin sitten vasta päivänvalossa.
Olen tehnyt uuden Modan innoittamana kynsikkäitä perheelle syyskylmien varalle. Neljännet ovat nyt tulossa. Olen päättänyt, että yhtään uutta Isoveli-kerää ei saa ostaa tuohon projektiin... Eikä mitään muutakaan kerää. Jouduin ostamaan nimittäin kaapin lankalaatikoilleni ja se täyttyi heti.

6 Comments:

Blogger Tuazophia said...

Onnea tyttärellesi! Itse olisin aikoinaan halunnut kovasti tuonne, mutta vanhempani eivät päästäneet, kun kotoa olisi ollut matkaa muutaman sata kilometriä eli liikaa heidän mielestään.

6:39 ap.  
Blogger Sahrami said...

Minä kävin koulun, silloin vielä ihan keskikoulu-nimellä. Vaikka sekä koulu että oppilaat ovat noista ajoista muuttuneet, niin se on edelleen kokemus, joka vahvistaa sekä lapsen itsenäisyyttä että identiteettiä.

Ja siinä jossain välissä oppiikin paljon....

Minä vain hain sinne, ei tullut mieleen, että olisi pitänyt vanhemmilta kysyä lupaa...

8:31 ap.  
Blogger Elina said...

M'oon kans ollut siellä ja yhä olen yhteydessä moniin senaikaisiin kavereihin. Hauskoja asuntolakokemuksia tyttärellesi!

1:34 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Ihanaa, että tyttösi pääsi tuohon kouluun. Itsekin haaveilin siitä ala-asteella, mutten koskaan uskaltanut ehdottaa vanhemmilleni. On varmasti aivan mahtava kokemus, vaikka osaltaan tietysti ikäviäkin asioita täytyy tulla vastaan - mutta niistähän nimenomaan oppii sitä elämää!

1:38 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Minunkin pikkusiskoni aloitti tänään samaisessa koulussa, kovin innoissaan sieltä jo aamupäivällä soitti :o)

Kuplis

5:00 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Minun pikkusiskoni aloitti tänään samassa koulussa. Kovin innoissaan sieltä aamupäivällä soitteli :o)

Kuplis

5:02 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home