Minna neuloo

soitan, laulan, neulon, opetan, kokkaan, neulon, huolehdin lapsista, käyn kävelyllä, neulon, katson jalkapalloa ja neulon

Nimi: Minna
Sijainti: Pirkanmaa, Finland

tiistaina, toukokuuta 03, 2005

Meemi

Sain Sannilta meemin!
1. Minkälainen lankavarasto sinulla on?
Lankavarastoni käsittää kahdeksan kopiopaperilaatikkoa sekä erikokoisia kenkä- ja pahvilaatikoita täyteen sullottuna. Säilytän niitä makuuhuoneen nurkassa ja siivouspäivänä aina kiroan niitä. Aina kun etsin jotain, laatikot jäävät levälleen lattialle. Olen sen verran järjestelmällinen, että olen kuitenkin kylkiin kirjoittanut, mitä ne sisältävät.
2. Oletko vuosien mittaan jotenkin muuttunut neulojana? Miten?
Olen muuttunut ja viimeisen vuoden aikana ratkaisevasti, kiitos neuleblogien! Aiemmin neuloin vain pakolliset lapaset ja sukat syksyllä perheelle, koska kutojamummua ei enää ole. Nyt neulon enemmän omaksi ilokseni ja terveydekseni. Olen uskaltanut nyt kokeilla kaikenlaista ja lankana käytän nykyään muutakin kuin 7-veljestä! Aina tekeleet ovat kuitenkin tuottaneet tekemisen iloa. Nykyään pystyn jopa purkamaan töitäni, kokonainen villapaitakin odottaa purkua.
3. Mitä mieltä puolisosi, läheisesi ja ystäväsi ovat käsityöharrastuksestasi?
He ovat liikuttavia, kun jaksavat katsella aikaansaannoksiani. Eivät kyllä valtaisiin kehuihin ratkea, mutta taitavat ymmärtää, mitä tämä minulle merkitsee. Ajattelen myös, että lasten on hyvä nähdä, miten jollekin hommalle voi omistautua ja mitä se antaa. Tytär on kyllä otollista maaperää. Istuimme yhdessä pesukoneen edessä ja katselimme, kuinka lakanapötkö pyöri huivi sisässään.
4. Monta suunnitelmaa päässäsi on nyt? Ja minkä niistä toteutat ensin?
Sukkalankaa on aina varuiksi laatikossa, jos ei isompaan hommaan jaksa ryhtyä. Miehen villapaitaa varten on kilo lankoja valmiina. Siitä tullee kaksivärinen ja kirjoneulemalli on edesmenneen kutojamummun neulomasta villapaidasta kopioitu. Mutta ensin täytyy saada Tahiti-toppi sekä Mohair-Fifi valmiiksi. Latviasta saamastani villalangasta teen ehkä itselleni neuletakin…Ainiin ja tuolla vapaalankatyylillä olisi kiva kokeilla ponchoa tai liiviä.
5. Jos saisit neuloa ihan missä tahansa (Siis ihan missä vaan!), niin minne matkustaisit käsityöpussukkoinesi? ;)
Tämä on paha. Nyt haaveilen neulovani mökin terassilla auringonpaisteessa… En ole kovin matkustavaista tyyppiä (mökille on 20 km). Minua huolettaa se, että kuinka paljon pitää olla varapuikkoja, kun muutama kuitenkin tippuu terassin alle ja jos niitä ei löydykään? Kauhea tilanne. Toinen haave olisi tavata Tampereen seudun neulojia ja neuloa yhdessä jossain… Onko jollain muulla sama haave??

Kiitos Sannille! Kuka haluaa olla seuraava vastaaja?

6 Comments:

Blogger Villin pihan Sanna said...

Mukava oli lukea vastauksiasi! kiitos sinun, koneesta tuli hetki sitten vapaalankahuivi ;) Toinen on valmiina rullalla aamua odottamassa. Liivi tai poncho kävi mullakin mielessä. Pitää vaan levitellä lankoja näin yöaikaan, ettei tuo pikkumies sotkeudu niihin ihan!

10:02 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Minuu saat haastatella, jos ei muita tarjokkaita vielä ilmaantunut.

4:53 ip.  
Blogger KirsiÄr said...

Hei! Neuletapaaminen on suunnitteilla Vilmiinan Villapuotiin (Näsilinnankatu, Ainanlinna), näillä näkymin 18.5. Lisää Neulontalistalla.

7:05 ip.  
Blogger Minna said...

Hieno homma! Tyhmä kysyy, mikä neulontalista...

10:36 ip.  
Blogger KirsiÄr said...

Tarkoitin tätä Yahoon palstaa:
http://groups.yahoo.com/group/neulonta/

9:24 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Kyllä minuakin saa haastatella ja meemittää =D

8:33 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home