Minna neuloo

soitan, laulan, neulon, opetan, kokkaan, neulon, huolehdin lapsista, käyn kävelyllä, neulon, katson jalkapalloa ja neulon

Nimi: Minna
Sijainti: Pirkanmaa, Finland

sunnuntaina, toukokuuta 01, 2005

Vapaalankavanutuskokeilu

Aivan ihana uusi tekniikka löytyi Villapallon sivuilta. Kokeilin heti ja tulos oli 60 asteen pesun jälkeen vähän hauras. Lisäsin villaa ja lankaa "takapuolelle" ja pesin uudelleen. Tulos oli parempi. Tuo villa jämäköittää "lankaharsoa". Lankana käytin Fritidsgarnia ja Cortinaa. Tekniikasta oli kuvia ja ohjeita myös täällä.
Tongin yhtä yläkaappia tässä eräänä päivänä. Löysin laatikon, jonka kyljessä luki LANKAA. Avasin laatikkoa kuin joululahjaa. Sieltä löytyi mohair-lankaa, josta jo aloitin uutta Fifiä. Kerässä on lankaa vain 25 grammaa. Kuinkahan paljon sitä tarvitsee Fifiin?
Toinen lanka oli Villakehräämön Yes-lankaa. Aika kamalaa polyakryylisäkkärää. Värikään ei säväytä minua. Jollekin sinisestä pitävälle siitä saisi kyllä jotain mukavan pehmeää.
Kivoja ylläreitä tuollaiset laatikot!

1 Comments:

Blogger Pia Nore said...

Vapaalankavanutukseen jää aika helposti koukkuun;-) Mutta nuo nopeatekoiset huivit on kivoja välipaloja neulomisen lomassa!

12:19 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home