Minna neuloo

soitan, laulan, neulon, opetan, kokkaan, neulon, huolehdin lapsista, käyn kävelyllä, neulon, katson jalkapalloa ja neulon

Nimi: Minna
Sijainti: Pirkanmaa, Finland

lauantaina, maaliskuuta 12, 2005

Ongelman ratkaisua

Kun on siis suurperheellinen (4 lasta 9-14 vuotiaita) ja työssäkäyvä, vaatii melkoista taiteilua, että neululomiselle löytyy aikaa. Maanantaisin ehdin vain joitain hetkiä neuloa, ruuanlaiton ja sählyharjoituksiin kuskaamisen välillä. Tiistaina lapsia on musiikkiopistolla soittotunnilla= odotellessa noin 45 minuuttia neulomista. Illalla vietän laatuaikaa tyttären kanssa. Katsomme Tyyliä vai ei -ohjelmaa ja mallikoulua=90 minuuttia neulomista. Keskiviikkona on vuorossa laatuaika miehen kanssa, kun tulee Italian liigan jalkapallo-ottelu=noin kaksi tuntia neulomista. Torstaina yritän siivota. Sen jälkeen on lupa heti ruveta neulomaan. Perjantaiksi jää yleensä vähän siivoamista (iso talo, harmi). Lauantaisin muu perhe harrastaa sählyä ja jalkapalloa ja arvattavaa on, mitä minä teen kotona sillä aikaa. Ruuanlaitto on neulomisharrastuksen myötä muuttunut sellaiseksi, että otetaan pakasteesta pari pussia vihanneksia. Sekoitetaan vuokassa ja laitetaan uuniin=tunti lisää neulomisaikaa. Lauantaina tulee usein vielä Italian liigan jalkkisottelu ja sunnuntaina Bundesliigaa. Näin se onnistuu. Kyllä tuosta hyvinkin 10 tuntia tulee!

4 Comments:

Blogger Unknown said...

Hei! Tuo kuulostaa niiiin tutulta, vaikka meillä harjoituksiin kuskaamiset ovatkin vuosien mittaan huomattavasti vähentyneet!

Hauska lukea uutta blogia, ja napinläpilaukkusi on upea! Mistä langasta se on tehty?

9:39 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Tuntuu niin tutulta! T: SirpaLe

10:09 ip.  
Blogger Minna said...

Napinläpilaukku on tehty Fritidsgarn-langalla. Odottelen käsityökauppaamme keväisempiä värejä. Teen sitten vähän paremman version, pohjasta tuli nimittäin liian leveä. Mutta kelpaa kyllä.

7:50 ap.  
Blogger KirsiÄr said...

Hei: minulle, joka kuitenkin olen lapseton ihminen jolla ei ole kuin yksi kodinulkopuolinen harrastus, ei millään kerry neulontaan käytettävää aikaa edes tuota kymmentä tuntia viikossa. Mun tarvii varmaan arvioida ajankäyttöäni jotenkin...

6:44 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home