Minna neuloo

soitan, laulan, neulon, opetan, kokkaan, neulon, huolehdin lapsista, käyn kävelyllä, neulon, katson jalkapalloa ja neulon

Nimi: Minna
Sijainti: Pirkanmaa, Finland

sunnuntaina, toukokuuta 29, 2005

Hirveä virhe

Olimme viikonlopun mökillä. Lähdin sinne ilman kudinta, voitteko kuvitella! Päätin ottaa vain kirjoja mukaan ja aloittaa kesän luku-urakan (luen vain kesällä). Suurin osa kirjoista oli huonoja ja sunnuntaina ajattelin, etten enää ikinä tee samaa virhettä uudelleen. Otan vaikka sukkakutimen, jos ei muuta ole tekeillä.
Lauantaina koimme tyttären kanssa iloisen yllätyksen, kun Kukkian Kädentaitajien käsityömyymälä oli jo avattu. Jos ajatte kesällä Luopioisissa päin, kannattaa poiketa.

8 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

mullakin on aina vähintään kaksi kirjaa + käsityö mukana kun esim mökille mennään. Kamalaa jos ei ole "tekemistä".

1:13 ip.  
Blogger AnneV said...

Teillä on mökki Luopioisissa? Missäpäin?

2:08 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Minulle on kerran käynyt tuollainen vahinko. Olin kuin tulisilla hiilillä koko viikonlopun ajan, kun mielessä oli koko ajan kudintyö.
Otan aina ainakin yhden tai kaksi kudinta mukaan. Sukkaa on helppo ja kiva tehdä jos tulee tylsää. Välttämättä en neulo kuin muutaman kerroksen tai sitten tulee paljonkin valmiiksi, mutta mukana on aina oltava jotain!!

3:14 ip.  
Blogger Minna said...

Olemme kunnan vuokramökissä Vohlisaaressa, lähes keskellä kylää.

7:26 ip.  
Blogger AnneV said...

Jaahas, no tehdäänkö heinäkuussa neuletreffit Lyhtyyn?

9:07 ip.  
Blogger Minna said...

Tehdään vaan! Nimi on vaan muuttunut Liekiksi ja taso parantunut. Siellä on aivan mahtava iso terassi, jossa olisi mukava neuloa lämpimänä kesäpäivänä...

9:54 ip.  
Blogger AnneV said...

Sovittu! Tarttiskohan tässä ruveta pikkuhiljaa laskemaan jäljellä olevia lomapäiviä ja tilailemaan lentolippuja, ettei jää rannalle ruikuttamaan. Ja jos vanhat merkit paikkansa pitää, niin vettä tulee kuin...

10:27 ip.  
Blogger AnneV said...

Tä-dää! Loma alkoi, Luopinen kutsuu! Laitoin sulle sähköpostia - mutta koskahan pääset lukemaan sitä. No, eiköhän johonkin kohtaan heinäkuuta saada jotain miitinkiä mahtumaan.

11:38 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home