Minna neuloo

soitan, laulan, neulon, opetan, kokkaan, neulon, huolehdin lapsista, käyn kävelyllä, neulon, katson jalkapalloa ja neulon

Nimi: Minna
Sijainti: Pirkanmaa, Finland

keskiviikkona, maaliskuuta 07, 2007

Kevätterveisiä

...täältä Pirkanmaalta. Paljon on tullut neulottua, mutta blogiin kuvaaminen on ollut nyt jotenkin nihkeää. Sairastelin koko helmikuun. Hermot meinasivat mennä itseltä ja perheeltä. Sen verran ihminen tulee kiukkuiseksi, kun ei voi lenkkeillä ja olo on koko ajan kurja.

No olen kyllä neulonut.
-Sarjatyönä on valmistunut ainakin 6 pipoa Ainosta ja Isoveljestä 3o 2n -mallilla.
-Kolmet lapaset tein pipojen pariksi.
-Neuletakki Iceland-langasta on ihana, mutta miten se viimeistely voi olla niin nihkeää? Hihojen kiinnittämisestä on kaikki ollut kiinni jo pari viikkoa. Kohta se on jo liian kuuma käyttää!
-Sukkia on valmistunut lähes kymmenen paria.
-Yhden mohairliivinkin tein vielä jämälangoista.
-Kahdet säärystimet on valmistunut seiskaveikoista. Loput seiskaveikka nyytit vein kouluun oppilaille virkkauslangoiksi.
-Sukuun syntyvä vauva saa pyyhkeen, jossa on sydämenmuotoiselle alueelle ristipistoiltu kylpevä lapsi. Isoveljensä saa myös ristipistoin koristellun pyyhkeen, mutta mutkia tuli matkaan. Odotan uutta puhtia siihen projektiin.

Pakko kertoa yksi juttu. Meillä oli Tuomas-messu kirkossa. Teimme neulovan työkaverin kanssa sinne rukousalttarin teemalla "Askeleissasi kulkea saan". Veimme paljon valmistuneita kauniita villasukkia rekvisiitaksi ja liitimme oheen sen tekstin, jossa hiekkarannalla näkyy vain yhdet jalanjäljet vaikeina aikoina... ( Se löytyy ainakin täältä.)