Minna neuloo

soitan, laulan, neulon, opetan, kokkaan, neulon, huolehdin lapsista, käyn kävelyllä, neulon, katson jalkapalloa ja neulon

Nimi: Minna
Sijainti: Pirkanmaa, Finland

perjantaina, tammikuuta 12, 2007

Sisäsyntyinen ostokielto

Minulla on monta kassillista seiskaveikan ynnä muiden samanvahtuisten lankojen jämiä pienillä kerillä. Päätin ruveta tuhoamaan niitä, koska kaappiini ei mahdu enää mitään, jos sieltä ei jotain lähde pois. Viimeksi olen ostanut ennen joulua vähän sormikaslankaa ja yhden Fifin langat. Mohairjämiäkin on kertynyt. Joka Fifistä (muita huivejahan en tee) jää aina lankaa. Taannoisessa Modassa oli kiva raitaliivi ja aiemmin kerrottujen ongelmien jälkeen liivistä tuli ihan kiva, pidettävä. Tosin niistä jämistä saisi vielä yhden jos toisenkin liivin.
Harmi kun en ottanut kuvaa huivista, jonka poikani 11v. virkkasi mielitietylleen. Poika on kova urheilemaan, mutta nilkka murtui jalkapalloharjoituksissa. Kiikutin uuden Novitan lehden, vaaleanpunaista Rustikaa ja virkkuuukoukun sohvanpohjalla lojuvalle pojalle. Pari päivää meni ja ihana silmukkahuivi oli valmis. Mielitietty oli jo pitänyt sitä kaulassaan.
Jättisukka kipsijalkaan.


Seiskaveikat saavat kyytiä. Pääsevät pakettiin ensijouluna.


Liivi mohairjämistä tyttären päällä. Sopii meille molemmille.

2 Comments:

Blogger iso gnu said...

Voi , miten kauniita raitasukkia! "oikeita raitasukkia" , ihan itse tehtyjä. Syyhyttää sormia. Liivikin on hyvkaunia ja kiva tapa saada jämiä pois. Siihenkin alkoi syyhyttää sormia. Mutta Uhoava viimeksi kotona käydessään siivosi mun pörrölangat itselleen. No, riittävän monta on kesken.

9:01 ip.  
Blogger Sari (saristitching) said...

Nättejä sukkia! Ja kiva liivi. Minulla on myös itselleni lankojen ostokielto, kun kaappi on täynnä lankoja.

11:04 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home