Minna neuloo

soitan, laulan, neulon, opetan, kokkaan, neulon, huolehdin lapsista, käyn kävelyllä, neulon, katson jalkapalloa ja neulon

Nimi: Minna
Sijainti: Pirkanmaa, Finland

keskiviikkona, joulukuuta 27, 2006

Vanhan vuoden töitä

Syksyllä tuli tehtyä neulehommia vähän satunnaisesti, kun nuo niskat jumittavat koko ajan. Nyt riehun paljon liikuntapuuhissa, jotta voisin vähän neuloakin. Tässä kuvia ennen joulua valmistuneista töistä. SUURI ihastukseni, "aito" Fifi, valmistui valkoisena veljen vaimolle jouluksi. Ainiin ja teinhän minä pikkuiselle Manu-koiralle villapuvun.

Näitä mie väännän jatkuvasti. En tiedä mikä näissä viehättää. Onhan ne vähän kuin karkkeja, niin herkullisia. Käytän näihin kaikkia Nalleja ja sen vahvuisia lankoja ja kolmosen koululla virkkaan. Ohjeen olen kesällä kirjannut tänne vanha patalappu mallina.


Tässä on tulossa lisää pannulappuja. Joulua vietimme täällä, joten mitään kovin monimutkaista työtä ei voinut olla mukana!

Tein työkaverille joululahjaksi Sisusta kimallelangan kanssa sormikkaat. Niitä en ehtinyt kuvata. Tässä samasta langasta tekeillä pipo-kauluri. Alla kuva valmiista sinivihreästä versiosta.
Nämä sormikkaat ja pipo ovat Supersocke-lankaa kera kimalteen. Ovat olleet jo kovassa käytössä.
Sisu-langasta tein sormikkaat, joissa on mukana myös kimallelankaa. Pipo on mallia pipo-kauluri. pipoksi se kiristyy nyörin ja puurenkulan avulla. Kaksi päältäpäin samanväristä kerää voivat olla näin erilaiset sisältä!!! Tuota kirkasta vihreää ei ollut toisessa kerässä kuin kerän päällikerroksessa!

2 Comments:

Blogger iso gnu said...

kivoja sormikkaita. Nuo patalaput on kyllä karkkeja!

9:31 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hei, löysin tänne tuolta Aman blogin kautta johon taas löysin Tetran luota.... linitin sinut sivulleni, jotta löydän uudestaankin tänne noiden ihanien patalappujen luo.....;D

9:57 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home