Minna neuloo

soitan, laulan, neulon, opetan, kokkaan, neulon, huolehdin lapsista, käyn kävelyllä, neulon, katson jalkapalloa ja neulon

Nimi: Minna
Sijainti: Pirkanmaa, Finland

lauantaina, heinäkuuta 30, 2005

Henkimaailman hommia

Kun kudoin noita Fifi-pontsoja, ajattelin usein niitä tyttösiä, joille pontsot tulevat. Minusta käsitöihin tulee jotain sellaista henkeä, mitä ei ole ostetussa lahjassa. Olen mielessäni verrannut sitä esirukoukseen. Kun kudon jollekin, ajattelen sitä henkilöä usein ja se on vähän kuin lähettelisi hyviä ajatuksia tuonne eetteriin. Ja toisin päin: jos olen saanut joltain lahjaksi itsetehtyä, ajattelen sitä henkilöä aina kun nään sen esineen (esim. taulun, jonka opiskelukaverini on tehnyt). Ja taas lähtee eetteriin hyviä ajatuksia!
Fifit jatkuvat. Nyt teen ohuesta puuvillalangasta (mm. Mandarin Petitistä) pieniä Fifejä, joista tulee liinoja päähän. Ajattelin käyttää niitä hiuspannan sijaan. Laitan kuvia niistä tässä joku päivä, samoin kuin kuvia kuviskurssista. Minunkin sisälläni asuu pieni taiteilija!

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hauskaa! Minäkin olen ajatellut samaan tyyliin kuin sinä. Tehdessäni noita käsityöjuttujani, joista muuten valta osa menee muille, ajattelen aina tuoteen saajaa positiivisessa mielessä.Se on tosiaan vähän jotain esirukouksen kaltaista.

7:55 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home