Minna neuloo

soitan, laulan, neulon, opetan, kokkaan, neulon, huolehdin lapsista, käyn kävelyllä, neulon, katson jalkapalloa ja neulon

Nimi: Minna
Sijainti: Pirkanmaa, Finland

torstaina, huhtikuuta 28, 2005

Kun tökkii

Neulominen tökkii. Yritän edetä toppiprojektissa, mutta Tahitin neulominen on hirveää. Se narisee, eikä kulje puikoilla. Tuskaista siis. Mutta kun on tullut luvattua...
Nyt voisi jutustella jostain muusta aiheesta. Ziina ainakin on paljastanut musiikkimieltymyksiään blogissaan. Rankka hevi ei ihan suosikkiani ole, mutta Ruoskaa olen olosuhteiden pakosta kuunnellut. Se on kyllä parempaa, kuin sukulaisensa Kotiteollisuus ja Niskalaukaus nykyään. Aiemmin kuuntelin niitä mielelläni ja livenäkin olen ne nähnyt. Jotenkin vaan on puhti niiltä poissa jo.
Minun ikisuosikkejani (siis sellaisia, joita itse laitan soimaan) ovat Red Hot Chili Peppers, kitaristinsa John Frusciante soolona, Manu Chao ja uusin aivan mahtava uusi tuttavuus on Calexico. Bongasin sen FST:ltä tulevasta musiikkiohjelmasta, jonka nimeä en nyt tietenkään muista.
Katsoimme miehen kanssa norjalaista leffaa, jossa aivan sattumalta oli Calexicon musiikki. Leffa oli loistava ja musiikki myös. Suosittelen!