Minna neuloo

soitan, laulan, neulon, opetan, kokkaan, neulon, huolehdin lapsista, käyn kävelyllä, neulon, katson jalkapalloa ja neulon

Nimi: Minna
Sijainti: Pirkanmaa, Finland

sunnuntaina, huhtikuuta 03, 2005

Jännitystä elämään

On käsittämättömän jännittävää laittaa neuletyö pesukoneeseen huopumaan, vaikka on tyytyväinen työhönsä jo sitä ennenkin. Aivan kuin pikkulapsi sitä odottaa pesuohjelman loppumista. Kun kone on pessyt, revin äkkiä kaikki pyykit lattialle (pesen muita pyykkejä samassa) ja kaivan neuleen esiin. Tänään pesin napinläpilaukun nro 2. Kun sain sen ulos koneesta, unohdin kaikki muut pyykit lattialle myttyyn. Siihen ne sitten kuivuivat korpuiksi! Laukusta tuli ensimmäistä parempi. Lisäykset ja kavennukset olivat sopivalla kohdalla ja napinlävet tarpeeksi isot. Melkein liiankin isot. No, kelpaa kyllä.
Tilkkutaiteilija Maija Välikylä kävi tänään ja toi ihanan työn, jonka nimi on Hurmaava päivä. En voi kuin ihmetellä, millä kärsivällisyydellä tilkkutöitä tehdään. Ei onnistuisi minulta.
Kesäpipojen kehittely jatkuu. Sofia-tyttö halusi lilaan pipoon päälle lehdet, jotka lepattavat tuulessa. Vihreässä Liljan pipossa on Butterflysta virkatut reunat ja kukkaset. Leeville on tulossa vaaleansininen, johon pitäisi kehitellä hämähäkin seitti. Se on vielä vaiheessaan. Pipoja on varmaan jo kymmenkunta tullut tehtyä.