Minna neuloo

soitan, laulan, neulon, opetan, kokkaan, neulon, huolehdin lapsista, käyn kävelyllä, neulon, katson jalkapalloa ja neulon

Nimi: Minna
Sijainti: Pirkanmaa, Finland

keskiviikkona, syyskuuta 20, 2006

Tilanne

on nyt tämä. Jos ihminen joutuu lopettamaan neulomisen, joka on ollut henki ja elämä parin viime vuoden ajan, tulee paha mieli, todella paha mieli. Minulle on kerrottu, että ihminen on psykofyysinen kokonaisuus. Siitä voisi nyt vetää johtopäätöksen, ettei minun niskojen paraneminen etene, jos on paha mieli. Fyysisestihän olen ihan ylikuntoinen, kun joka päivä käyn lenkillä tai punttisalilla.
Niin ajattelin, että jos kohta vähän ryhtyisin....

sunnuntaina, syyskuuta 10, 2006

Ostin

mustan pitkähihaisen paidan. Se oli edullinen ja paikallisesta kaupasta eli niitä on sitten muillakin meidän pikkukylässä. Ajattelin tehdä siitä vähän yksilöllisemmän ompelemalla siihen nappeja. (Joo, en yhtään saisi tehdä käsitöitä.) Ostin myös ruskean lyhythihaisen paidan. Siihenkin tulee nappeja...


Muutaman napin ompelin. Posted by Picasa

perjantaina, syyskuuta 08, 2006

Jep

Kiitos vinkeistä, mutta onneksi Hello toimii taas. Flickriä kokeilin, enkä tajunnut siitä mitään. Tyhmä, tyhmä.
Työkaverit neulovat töissä jättiraitaa, minä katselen kateellisena vierestä. Niskat eivät meinaa laueta.
Oppilaat tekivät hienoja Lepakkoradioita. Hioimme ja naulasimme pihalla auringonpaisteessa. Maalasimme palikat pulloväreillä. Kaiuttimet teimme langasta kieputtelemalla sitä naulojen ympärille. Helmet toimivat säätönappuloina. Näitä tehtiin innolla. Puutavaraa saimme Eridomicilta. Kiitos!


Tokaluokkalaisten tekemi� Lepakkoradioita. Posted by Picasa


Lukutoukka matelee luokassa. Posted by Picasa


Kollega on ihastunut j�ttiraitaan. Posted by Picasa

keskiviikkona, syyskuuta 06, 2006

Kirosana

En enää pysty lähettämään kuvia Hellolla. Tietääkö joku, onko jotain muuttunut? Osaako joku auttaa? Minä olen aivan kädetön, kun nämä ohjelmat eivät toimi.