Minna neuloo

soitan, laulan, neulon, opetan, kokkaan, neulon, huolehdin lapsista, käyn kävelyllä, neulon, katson jalkapalloa ja neulon

Nimi: Minna
Sijainti: Pirkanmaa, Finland

maanantaina, elokuuta 28, 2006

Sydän verta vuotaen

pakkasin käsityöt kaapin perälle. Niskat on nyt saatava kuntoon, ettei mene työkyky. Täytyy varmaan lasten käsitöitä ja työkaverin neulomuksia kuvailla tänne.
Neulomisiloa toivotan kaikille, joiden niskat kestävät!

maanantaina, elokuuta 21, 2006

Niska

on jumissa. Terveyskeskuslääkäri laittoi mulle tänään akupunktioneuloja, mikä oli kyllä yllätys. Iloinen kylläkin. Fysikaalistakin tuli viisi kertaa. Viikonloppuna riehuin molempina aamuina punttisalilla, että voisin edes vähän neuloa. Sillä mitä ihmettä minä tekisin neulomisen sijaan, hyvänen aika.
No, viidet kynsikkäät tuli tehtyä Isoveljestä Modan ohjeella, tosin kolmosen puikoilla.
Vanha kännykkäkotelo alkaa olla aika nuhruinen. Tekaisin muutamia samasta Fritidsgarnista, ehkä vähän iso tuli. Muutama vielä niin koko on kohdallaan. Tai sitten uudelleen koneeseen, kuudessakympissä pesin jo yhden kerran.
Alkaakin jo huipata tämä koneella istuminen...


Puhelimeen! Posted by Picasa


Viidet valmiina. Posted by Picasa

maanantaina, elokuuta 07, 2006

Tex mex -tyyliä

Suunnittelin punaisista reikätiilistä lapsille kenkähyllyn. Tiilet lakattiin ja laudat maalattiin vihreiksi. Lautoihin porattiin reikiä ja hylly kasattiin paikoilleen. (Sitä on ikävä siirrellä.) Tiilien ja lautojen läpi laitettiin harjateräksiä tukevoittamaan ja viimeiset laudat kiinnittettiin silikonilla. Olen tyytyväinen.
Nyt kuva myös kynsikkäistä, joita teen uuden Modan innoittamana.


Design Minna. Posted by Picasa


Design Minna.  Posted by Picasa


Talven varalle. Posted by Picasa

sunnuntaina, elokuuta 06, 2006

Lapsi muutti kotoa

Pipsa 12 vee aloitti tänään koulun Anna Tapion Koulussa Luopioisissa. Se on sisäoppilaitos, jonka perusti Anna Tapio 66 vuotta sitten. Periaatteena oli silloin, että lasten pitää saada sydämen, käden ja pään sivistystä. Tätä periaatetta vaalitaan edelleen. (Liikutuksen kyyneliä.) Olisinpa itse päässyt aikanaan tuollaiseen kouluun!
Kamerani oli Hangossa viikonlopun pelireissulla, joten yritin äsken vasta kuvata neuleitani. Salama ei toiminut, joten kuvaankin sitten vasta päivänvalossa.
Olen tehnyt uuden Modan innoittamana kynsikkäitä perheelle syyskylmien varalle. Neljännet ovat nyt tulossa. Olen päättänyt, että yhtään uutta Isoveli-kerää ei saa ostaa tuohon projektiin... Eikä mitään muutakaan kerää. Jouduin ostamaan nimittäin kaapin lankalaatikoilleni ja se täyttyi heti.