Minna neuloo

soitan, laulan, neulon, opetan, kokkaan, neulon, huolehdin lapsista, käyn kävelyllä, neulon, katson jalkapalloa ja neulon

Nimi: Minna
Sijainti: Pirkanmaa, Finland

keskiviikkona, maaliskuuta 29, 2006


Ainiin. Se Fifi. Posted by Picasa


Hihoja ja viimeistelya vailla. Posted by Picasa


Kirppariunelma! Aivan mahtava. 3 euroa.  Posted by Picasa


Viel� irrallaan. Posted by Picasa

Olen hengissä!

Kittuuttelen täällä päivä kerrallaan. Töissä on hyvä käydä, kun koulussa ei paljon ehdi murehtia omia kolotuksiaan. Kamalasti väsyttää. Olen kyllä miettinyt, että onko reilua, että raahaudun töihin ja sitten koko illan ihan reporankana makaan sohvalla. Kaikki kotihommat jää tekemättä.
Mutta onneksi kädet pelaa ja neulominen onnistuu.
Kohta laitan kuvaa silkki-mohair-ihanuudesta ja herkkukirpparilöydöstä. Taidan kuvata sinisen Fifinkin, vaikka Fifikuvia on täälläkin ollut jo varmaan kymmenen.

perjantaina, maaliskuuta 17, 2006

Ankeaa

... on elämä, kun terveys ei ole kohdallaan. Sen takia on vähän ankeaa tämä kirjoittelu tänne. Olen panostanut siksi kuviin.
Minä en ole vielä edes neljääkymppiä täyttänyt ja silti tuntuu, että vanhuus ei tule yksin. Tätäkö tää nyt on loppuelämän? Kaikenlaista remppaa koko ajan? Kysyn ma.


Neuletakki Posted by Picasa

sunnuntaina, maaliskuuta 12, 2006

Lapaskausi

Neljännet Nalle+Seiskaveikka lapaset ovat kohta valmiit. Tein kolmosen puikoilla, niin tulee mukavan napakkaa. Seuraavana tuolta lankröykkiöstä tunkee puikoille taivaansinistä Kitteniä. Varmaankin siitä tulee taas Fifi. En voi ymmärtää, miten se malli on niin ihana. Tuntuu, ettei vieläkään ole tarvetta opetella uutta ohjetta.
Blogini täytti muuten vuoden tuossa maanantaina 6.3. Ei ollut suuria juhlia, vaikka aihetta olisi ollut. Onnittelen itseäni, että tässä kaiken hässäkän keskellä olen pystynyt ylläpitämään tätä blogia ja ennen kaikkea neulomaan!


Lapanen4 Posted by Picasa

torstaina, maaliskuuta 09, 2006


Lapanen3 Posted by Picasa


Lapanen2 Posted by Picasa

sunnuntaina, maaliskuuta 05, 2006


Lapanen Posted by Picasa


Isolle Miehelle sukat Posted by Picasa

lauantaina, maaliskuuta 04, 2006


Vihdoin viimeistelty Fifi. Posted by Picasa


Syysraitaiset sukat Posted by Picasa

torstaina, maaliskuuta 02, 2006

Rauhallinen hiihtoloma

Meillä on ollut tosi rauhallinen hiihtoloma. Viime sunnuntaista lähtien on poika ollut kuumeessa ja tänään alkoi tytön tauti. Siinä ne nyt makaavat, lähes 39 kuumetta molemmilla. Ei olla paljon reissailtu. Ahkerat sairastaa lomalla.
Minä olen kutonut sukkia ja kudon vielä vähän aikaa. Ehkä parit lapaset myös teen. Säästän isommat neulomussuunnitelmat sairaslomalle, jolle joudun tässä kevääna aikana. Kahdesta neljään viikkoa tulee "neulomislomaa".


Ei riehuvia lapsia... Posted by Picasa