Minna neuloo

soitan, laulan, neulon, opetan, kokkaan, neulon, huolehdin lapsista, käyn kävelyllä, neulon, katson jalkapalloa ja neulon

Nimi: Minna
Sijainti: Pirkanmaa, Finland

sunnuntaina, helmikuuta 26, 2006

Juuri ennen lätkäfinaalia...

Tein itselleni seiskaveljeksestä pitkät sukat. Ne nimettiin Werder Bremen -sukiksi.
Vauvan myssy kuvassa on vielä ompelematta. Tein sen Samoksesta. Edessä valkoinen V on otsan kohta. Ohje on Pirkan. Hauska ja helppo malli.


Vauvan myssy Posted by Picasa


Werder Bremen -sukat Posted by Picasa

maanantaina, helmikuuta 20, 2006

Torinohuivit

Minä en osallistunut neuleolympialaisiin, mutta neuloin kuitenkin Torinohuivit. Niiden värit ovat mielestäni lähellä kisojen kylttien värejä, joten ne ovat Torinohuivit. Jää kiva muisto kisoista, joita on tullut aika paljon katseltua.
Miehen siskon Ukko-vauva tarvitsi uutta pipoa. Muistin Pirkkalehdessä olleen samanlaisen myssyn ohjeen. Niinpä tekaisin löysällä käsialallani kuuskytsenttisen ohjeella. Tuli minulle sopiva (SATAkuuskyt). Kuvassa poseeraa Pipsa ja silmävaivainen nukke. Tein pipot Woolista 2 1/2 puikoilla. Isommassa oli 32 silmukkaa ja pienemmässä 26 silmukkaa.


Ison ja pienen vauvan pipo Posted by Picasa


Valmis Fifi Posted by Picasa


Torino1 Posted by Picasa


Torino2 Posted by Picasa

tiistaina, helmikuuta 14, 2006

Lämpimiä ajatuksia...

... lähtee täältä ympäri neulovan Suomen!

Lukunuttu valmistui ja idea siihen tuli täältä.
Vihreä Kitten valmistuu Fifiksi - tietenkin.
Sini-vihreä Evita-huivi on tehty tällä ohjeella.

Hyvää ystävänpäivää kaikki neulovat ystäväni. Mitä ihmettä minä neuloisin, jos teitä ei olisi!


Lukunuttu ...eiku neulomisnuttu Posted by Picasa


Ja mytty on... Posted by Picasa


Evita-huivi Posted by Picasa

torstaina, helmikuuta 09, 2006

Koiranpuku

Ensimmäinen kohtuullisesti onnistunut koiranpuku on valmis. Lankana paksu Quick ja Isoveli kauluksessa. Vähän pidempi olisi saanut selästä olla, mutta seuraavasta tulee varmaan hyvä, koska se olisi kolmas. Ensimmäinen meni kokonaan purkuun.


Jedi ja uusi puku. Posted by Picasa

keskiviikkona, helmikuuta 08, 2006


Puikoilla nyt Posted by Picasa

Ei tullut takkia...

Milanosta piti tulla takki, mutta siitä tulikin keeppi. Hiukan leveä tuli, mutta eiköhän siihen jotain keksi. Sitä voi pitää napit auki niin, että vihreä osa kääntyy kaulukseksi tai sitten noin kiinni. Ja käypi se hameeksikin. Milanossa on alpakkaa, ihana lämmin lanka. Tein kympin puikoilla.
Oli lankoja tarjouksessa käsityöliikkeessä. Ostin hailakan kirjavaa Sport-lankaa 6 kerää ja vihreää Kitteniä 3 kerää. Pusero ja Fifi taitaa niistä tulla, minulle tietenkin.
Punaruskea palmikkopötkylä muovautuu vanhaksi kunnon lukunutuksi. Sain tuttavalta pussillisen vanhaa Novitan Vakio-lankaa. Siinä on 23% villaa ja 77% akryyliä. Se jotenkin viehättää minua, vaikka en itse tuollaiseen kaupassa tarttuisi.


Keeppi/hame Milanosta Posted by Picasa


Yksityiskohta Posted by Picasa

lauantaina, helmikuuta 04, 2006


Paita valmis! Posted by Picasa

keskiviikkona, helmikuuta 01, 2006


Pipsan sukka Posted by Picasa

Pääsiäispaitalanka

... loppui kesken ja vasta tänään pääsin Valkeakoskelle hakemaan lisää. Viimeinen hiha on viittä vaille valmis. Jännityksellä odotan, miltä se näyttää päällä.
Pipsa sai pitkät villasukat uusista seiskaväreistä. Nyt kun hahmotin, miten ne kannattaa tehdä, uskallan itsellenikin tehdä. Tosin pohkeen kohta tuottaa varmaan vielä päänvaivaa... Mulla kun ei ole niin kaposet koivet kuin tyttärellä. Täytyy tunnustaa, että joudun vielä jatkamaan sukkia hieman yläosasta. Poimin vaan silmukat ja jatkan resoria. Eikä ole muuten eka kerta.
Ajattelin noista uusista Evita-langoista keväthuiveja tehdä. Niin herkulliset värit. Mallia vielä mietin, ehkä tämä, mutta kapeampana.


Huivilankaa Posted by Picasa